Mulighet for strømtilknytning i Myklebysetra hytteområde

Strømleverandør

Alle som tidligere har meldt interesse for strøm til sine hytter på Myklebysetra, har i brev av 12. februar 2018 fra Eidsiva Nett AS mottatt en forespørsel om interesse (bestilling) av strøm, med redegjørelse for tilbudet og de forutsetninger som ligger til grunn for dette.

Det er ut i fra denne interessen at Eidsiva nett AS eventuelt setter i gang med detaljprosjektering av feltet. Dette betyr at Eidsiva ikke har detaljprosjektert og satt endelig trasevalg for kablene.

For å føre kabel fra vei og frem til egen hytte;

  • Vi minner om at de hytteeiere som har behov for å krysse annen manns grunn må innhente godkjennelse fra gjeldende grunneier(e) for å gjøre dette.
  • Hytteeiere må selv sørge for kostnader rundt opparbeidelse av grøft fra kabelfordelingsskap og frem til inntak på hytte. Disse kabler skal ligge på 50 cm og i steinfri masse.
  • Lengder på disse kabler(grøfter) er ikke kjent ennå. Erfaringer fra tidligere prosjekter, er at det i de aller fleste tilfeller vil disse ting bli løst i detaljprosjektering av feltet.
  • Stikkledning ligger i TILKNYTNINGSAVGIFTEN som blir fakturert etter hvert som hver hytte blir tilkoblet fysisk Eidsiva sitt nett.
  • Tilknytningsavgift hvor stikkledning inn til hytte er med, er for tiden kr 10 000,-. Denne tilknytningsavgift kommer i tillegg til anleggsbidraget som pt er satt til kr 105.000,- pr hytte.

Videre fremdrift avhenger av at tilstrekkelig antall hytteeiere melder bestilling til Eidsiva innen fristen. – MINST 33 stk. For hytteeiere som ikke har mottatt tilbud, men som ønsker det, ta snarest kontakt med Eidsiva Nett AS ved kundeservice; kundeservice@eidsivanett.no  eller telefon 61 28 66 50 og oppgi referansenummer REFNR: 15411594. Ditt gårds- og bruksnummer må oppgis i denne forbindelse.

Dersom det oppnås tilstrekkelig antall bestillinger innen fristen – MINST 33 stk., prognostiserer Eidsiva anleggsstart sommeren 2019.

Basert på forespørsel fra velet har Eidsiva Nett utvidet svarfristen til 1. april 2018.

 Noen hytteeiere har bedt styret i velet om å sette opp aktuelle graveentreprenører og el entreprenører som kan forespørres når det gjelder tilbud på grave- og el-installasjonsarbeid. Velet gir i denne forbindelse tips om noen lokale entreprenører:

Graving

Arne Olsbakk Transport AS

Koppangveien 35

2480 KOPPANG

Tel: 62 46 32 15

Mob: 91 34 26 04

E-Post: firmapost@olsbakktransport.no

 

Per Hagen AS

Engerdalsveien 96

2485 Rendalen

Tlf: 62 46 88 84

Mob: 995 77 090

Epost: post@perhagenas.no

 

El installasjon

Berg og Sandboe AS

ved Andreas Rønningen

Sundfloveien 13

2480 Koppang

Telefon 62 46 20 20

 

Elektrikeren Østerdalen AS

ved Frank Øyen

Parkveien 2

2485 Rendalen

Mobil 958 55219

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.